Facili2transform

Inzicht
Proces
Resultaat

Magische Kleurstiften

Bestel de kleurstiften/ Prijs 72.50 Euro per doos (incl. BTW) Ieder van deze gekleurde stiften hebben een specifieke geur. Vanwege de geur en de diversiteit in kleuren, zullen deelnemers deze ervaring tijdens en na de training blijven herinneren.

Ik wil de magische kleurstiften bestellen;

Voor andere opmerkingen, geef aan:

* Vooruitbetaling
Nadat u de order instructies heeft verzonden, ontvangt u een bevestiging later deze week van Simon Koolwijk, Facili2transform met de faktuur. Nadat de betaling is ontvangen, zult u de order ontvangen. Verzendingskosten zullen op de faktuur in rekening worden gebracht.

** Ophalen vanaf kantoor
Nadat u de order instructies heeft ingevuld, ontvangt u een totaal bedrag van de bestelling. We zullen met u overleggen wanneer u de order vanaf ‘t kantoor kunt ophalen. Na afronding van de betaling, zult u de order ontvangen.

 

Nieuws

Video storytelling op de IAF - MENA Conferentie

Op 8 en 9 october, 2016 verzorgde Simon Koolwijk de workshop Video Storytelling op de Conferentie van de Internationale Associatie van Facilitators voor de Midden-Oosten, Afrika en Europa regio. Met de facilitatie van Simon, compileerde de groep van video van 10 minuten over hoe de facilitator toegevoegde waarde kan bieden aan een klant. Toen de video werd vertoond tijdens de slotmanifestatie, genereerde het veel lachende gezichten en plezier. Zoals één van de deelnemers het samenvatte; 'Deze video vertelt in het kort waar Faciliterend Leiderschap over gaat'.

Lees meer nieuws in het nieuwsarchief

Quote Referentie

Burgers zijn niet meer bang! De video's hebben ons geloof versterkt, dat ze ingezette veranderingen gecontinueerd moeten worden!

Burgers zijn niet meer bang om voor hun rechten op te komen om dienstverleners in de gezondheidszorg te bevragen over de kwaliteit van de dienstverlening. Artsen/ dienstverleners luisteren beter en zijn opener om met gebruikers over hun behoeften en wensen in gesprek te gaan. De kwaliteit van de gezondheidszorg is in het afgelopen jaar aanzienlijk en zichtbaar verbeterd. De video heeft ons handvatten gegeven om te laten zien wat we hebben bereikt in ‘t afgelopen jaar en het heeft ons geloof versterkt dat ‘t social accountability proces tussen dienstverleners en gebruikers gecontinueerd en bestendigd moet worden. Burger – Ethiopische Social Accountability Programma – Fase 2