Facili2transform

Beter proces en resultaat

Voor wie?

Mijn klanten zijn gepassioneerd met de thema's van diversiteit, eerlijke en gelijke behandeling, natuur, ecologie, duurzaamheid en biodiversiteit.  Zij willen verhalen delen en mensen inspireren om onze wereld tot een duurzame en leefbare wereld te maken.

Zij zijn:

Professionals die werken in de communicatie, media, educatie, project management of monitoring & evaluatie bij organisaties die een leidende rol willen nemen in het bereiken van de Social Development Goals (SDGs)

of

Organisaties die ten doel hebben de samenwerking tussen partners te bevorderen en daarmee sociale verandering te versnellen.

Deze zijn de professionals of organisaties met wie ik samenwerk; 

Ik werk met professionals of organisaties, die geloven;

  • Dat betekenisvolle verhalen 't verschil in de dialoog maken;
  • Dat mensen gehoord willen worden, een luisterend oor nodig hebben en het gevoel willen hebben dat ze er toe doen in de organisatie.
  • Dat een goed proces leidt tot een betere sfeer, betere samenwerking en dat het op lange termijn leidt tot betere resultaten. 

Herkent u dit?

Ik ben praktisch en resultaatgericht. Alle diensten richten er zich op om de lessen en de vaardigheden tijdens en na een bijeenkomst, training of workshop toe te passen. Mijn diensten zijn op een dusdanige manier gestructureerd, dat het creatieve denkproces en het zelfvertrouwen stimuleert om verhalen te vertellen, te delen en om samen te werken.

Lees meer over de missie van Facili2transform en de achtergrond van Simon Koolwijk.  

Lees meer over Facili2transform en haar diensten op de home pagina.

 

Nieuws

Boekpresentatie 'Leren in tijden van apps, likes en tweets'

Op 13 oktober, 2016 presenteerden Joitske Hulsebosch en Sibrenne Wagenaar van En Nu Online hun nieuwe boek  'Leren in tijden van apps, tweets en likes'. Simon Koolwijk deed de filmopnames van dit evenement en compileerde een korte video. Bekijk:  

Lees meer nieuws in het nieuwsarchief 

Quote Referentie

Simon's interventie maakte het onze lokale partners mogelijk om het video maken voort te zetten terwijl hij afwezig was!

Ik had het plezier om met Simon samen te werken op VNG International projecten in Ethiopië en Zuid-Soedan. Simon ontwikkelde voor ons complete participatieve video trainingen; van trainingsmaterialen tot het verzorgen van de trainingen, inclusief een train-de-trainer component om onze lokale partners toe te rusten met capaciteiten om door te gaan met video maken in zijn afwezigheid.

Sofie Dreef, Project Manager VNG International/ Berenschot