Facili2transform

Inzicht
Proces
Resultaat

Waarom?

Het waarom? hoe? en wat?  zijn belangrijke vragen die u en uw organisatie of belanghebbenden regelmatig moeten stellen.
 
  • Waarom bent u op aarde? En wat inspireert u om te leven als u elke ochtend opstaat?
  • Waarom werkt u voor uw organisatie? Wat is de brandstof die u motiveert?
  • Waarom is uw organisatie op aarde? Wat is de missie van uw organisatie en wat wilt u bereiken?
  • En hoe verhoudt dit zich tot uw eigen waarden, overtuigingen en doelen?
  • Wat is de unieke waarde en bijdrage van uw organisatie of project? Waar maakt u een verschil? En waar kunt u verbeteren?
  • Wat is het resultaat en de impact van uw werk? Welke resultaten zijn duurzaam en maken het verschil?
  • Welke interventies zijn effectief en welke moeten worden aangepast?
  • Welke innovaties zullen een nieuwe toegevoegde waarde bieden? En hoe kunt u de capaciteiten van uw organisatie opbouwen en uitbreiden? En hoe ontwikkelt u talenten in uw organisatie?
 
Waarom ik (Simon Koolwijk) op aarde wil zijn, is om een rol spelen in het ondersteunen van organisaties die zorgen voor diversiteit, gelijkheid, eerlijke verdeling van middelen, milieu, natuur en ecologie. Ik streef ernaar hen te helpen betere resultaten te behalen voor een eerlijke en duurzame wereld. Daarom werk ik het liefst met organisaties en mensen die bereid zijn een leidende rol te spelen bij het bereiken van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's)
 
Herkent u dit? Dan kan ik helpen het proces van verandering betekenis te geven, maar ook het veranderen naar een beter proces, een betere sfeer en betere resultaten te vergemakkelijken.

Simon Koolwijk is een facilitator, trainer, evaluator en coach die u begeleid om processen te faciliteren, die bijdragen aan 't versnellen van verandering en verbeterde samenwerking.  Lees >>>> Over Simon Koolwijk

Nieuws

Online facilitatie van thematische webinars

Tussen april 2020 en maart 2021 faciliteerde Facili2transform meer dan 15 online workshops met de Nedworc Association over onderwerpen als basisinkomen, Covid-19, economische en geografische ontwikkelingen in Afrika, gezondheid, milieu en de duurzame ontwikkelingsdoelen.

Facili2transform heeft 6 openbare webinars gehouden over participatieve video op afstand.

Voor meer updates, lees onze nieuwspagina.

Quote Referentie

Wij voelden ons in het proces gelijkwaardig behandeld!

Onze video gaf ons een platform om te vertellen hoe we de dienstverlening in de gezondheidszorg in onze stad willen verbeteren. Onze 5-minuten video duurde net zo lang, als deze van onze burgemeester. We voelden ons gelijkwaardig in het proces behandeld. Het participatieve video proces heeft ons het gevoel gegeven, dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren in het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg in onze stad.

Voorzitter, Groep mensen die met HIV/ Aids leven, Metehare, Ethiopië