Facili2transform

Plezier
Proces
Leren

Facili2transform

Mijn naam is Simon Koolwijk. Ik ben eigenaar van Facili2transform. Ik ben een filmmaker, verhalenverteller, docent en trainer in filmmaken en ik acteer af en toe in korte films en geef acteerlessen.
Facili2transform wil haar klanten begeleiden om plezier te hebben en teamervaring op te doen door verhalen te vertellen door middel van film. Als resultaat krijgen mijn klanten energie, plezier en inspiratie om te acteren en een film te maken.

Ik geef workshops in film- en documentaire maken en acteren voor kinderen op basis- en middelbare scholen en studenten aan universiteiten. De workshops voor basisscholen bied ik aan via IPPON, Talentiko, Lukida en Qrabbl.
Daarnaast begeleid en coach ik (internationale) studenten in projectmanagement en onderzoek aan universiteiten. Wil je me als docent of team coach inhuren, neem contact met me op.

Daarnaast schrijf ik filmscripts, regisseer en produceer ik korte films, zoals documentaires, comedy, drama, experimentele en dansfilms. Bekijk – Vimeo Simon Koolwijk. Verschillende van deze films werden vertoond op internationale filmfestivals. Voor meer informatie download mijn curriculum vitae. Als je een filmproducent, scenarioschrijver of regisseur nodig hebt, neem dan direct contact met mij op.

Voor nieuws, volg mij op sociale media die je in de onderstaande banner kunt lezen.

Simon Koolwijk

Nijmegen, The Netherlands
Tel: +31 243 504 437 
E-mail: faccom@xs4all.nl