Facili2transform

Inzicht
Proces
Resultaat

Facili2transform

Facili2transform heeft tot doel haar klanten te ondersteunen met het realiseren van; 

Inzicht in en dieper begrip van complexe processen, door doelloos te luisteren naar en via storytelling  verhalen van mensen die niet gehoord zijn vast te leggen en te delen door inzet van (online) participatieve video en visuele impact beoordeling en evaluatie.

Beter proces door effectieve communicatie en overleg, betekenisvolle kennisoverdracht en professionalisering, betere teamgeest en prestaties door inzet van (online) facilitatie, kennisuitwisseling en training;

Verbeterde resultaten door dieper inzicht en begrip van complexe vraagstukken, verbeterde relaties met belanghebbenden, verhoogd bewustzijn,  betere teamgeest en prestaties.

Wij bieden onze diensten en cursussen online aan. Deelnemers ondergaan een ervaring, die sterk lijkt op de face-2-face ervaring. Onze cursussen zijn praktisch, interactief en we plaatsen Mensen op de Eerste Plek en Maken Tijd voor Mensen; People First!

Facili2transform wordt geleid en beheerd door Simon Koolwijk. Simon is (online) facilitator, evaluator met behulp van visuele methoden, trainer, filmcoach en filmmaker van fictie en non-fictie films. Simon heeft meer dan 25 jaar internationale werkervaring en heeft in meer dan 25 landen over de hele wereld gewerkt. Bekijk een voorbeeld van Simon's werk. The making of "Listening to the voices of refugees" - 2021.  Voor meer video's, bekijk participatory video interventies.

Klanten en doelgroep

Facili2transform heeft tot doel om professionals met een passie voor visuele storytelling  (in monitoring & evaluatie en thematische domeinen zoals WASH, gezondheid, klimaatsverandering, gender & diversiteit, voedselzekerheid, business etc...) en organisaties toe te rusten met gereedschappen, die hen en hun doelgroepen/ partners helpen om hun dienstverlening en resultaten te verbeteren. En dus daarmee grotere impact te bereiken. De klanten van Facili2transform zetten zich in voor diversiteit, een eerlijke wereld, natuur, een goed milieu en leefbare woonomgeving en nemen een leidende rol in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDGs). 

Aanstaande evenementen en training

Bent u geÏnteresseerd om aan een workshop of training per open inschrijving deel te nemen, lees de laatste update van aanstaande evenementen en training.

Nieuws

Subscribe to our Newsletter

* indicates required
Lees meer nieuws in het nieuws archief 

Aanstande evenementen en training

Data voor de eerstvolgende trainingen en evenementen:

    Training

Quote Referentie

Een inspirerende online één-op-één training over participatieve video

Het was een inspirerende online één-op-één training over participatieve video voor monitoring en evaluatie door Facili2Transform. Ik ben verbaasd over de kracht van het maken van video's en het vertellen van verhalen om van gebruikers en hulpverleners/managers te leren en ze in hun kracht te zetten, de zichtbaarheid van het werk van hulporganisaties te vergroten en op te komen voor onze zaak. We weten allemaal dat rapporten saai zijn en in de meeste gevallen in de schappen blijven liggen zonder goed organisatorisch te leren. VIDEO HUMAN STORIES verheffen gebruikers, raken emoties en helpen ons de stemmen te benadrukken van de mensen waarvoor we werken... Dit alles in slechts 8 minuten film!!! Houd er gewoon van!!!

Simon Koolwijk, je bent een geweldige facilitator, geweldige filmmaker en je bent erg gul geweest met het delen van je kennis en inzichten over het PV-proces. Hopelijk tot snel op afstand of persoonlijk.

Afgezien van de training zelf, neem ik een geweldig cadeau mee, een verbluffende video van een derde cultuurkind, mijn zoon, die de overgang van zijn leven in Oeganda naar Spanje deelt. Ik ben mijn zoon enorm dankbaar voor zijn deelname aan de video en de openheid in zijn antwoorden.

Nuria Gaeta, consultant monitoring, evaluatie en leren